Afb. Slaapmeditatie Mannenstem

Slaap meditatie mannenstem

Ben je op zoek naar een mannenstem die de slaap meditatie inspreekt? Luister dan eens naar de poscast (→) van Arie Boomsma met slaaponderzoeker en meditatie leraar Rob de Ron (→)

‘Slaap meditatie mannenstem’ is een veelgebruikte zoekterm, begrijpelijk, want de stem is bij een slaapmeditatie zeer belangrijk. Deze moet natuurlijk in de eerste plaats kalm en ontspannen zijn. Wanneer de stem gaspannen is en je letterlijk niet aanspreekt, zal deze je eerder irriteren en onrustig maken, dan je doen ontspannen.

Wellicht is de stem van Rob de Ron (→) iets voor je? Je kunt hem in onderstaande podcast van Arie Boomsma over routine (→) beluisteren. Je kunt de slaapmeditatie ‘links-rechts’ ook gratis beluisteren op YouTube. De slaap meditatie ‘links-rechts die je onderaan deze pagina kunt vinden, vraagt zo’n 20 minuten (→) van je tijd. Op YouTube vind je ook een variant van 15 minuten (→) en van 25 minuten (→).

Mocht je niet afhankelijk willen zijn van een internet verbinding, dan kun je deze slaapyoga oefeningen ook bestellen, downloaden en op je favoriete digitale apparaten plaatsen (→) . Op de luisterboeken 1 en 2 staan ook andere ‘ slaap meditaties mannenstem‘ dan de oefening ‘links-rechts.’

Slaap meditaties mannestem vind je op onderstaande luisterboeken

Slaapmeditatie.nl (→) Slaapmeditatie mannenstem. Artikel ‘Meditatie Stem’ november 2021.

Slaapcursus E-book met hoofdstuk over Yoga Nidra slaapmeditaties
Yoga Nidra slaap meditatie mannenstem Luisterboek 1
Yoga Nidra slaapmeditatie Luisterboek 2
Yoga Nidra slaapmeditatie Luisterboek 3

Je kunt het slaapcursus E-book en de luisterboeken met elk 3 ‘geleide slaap meditaties mannenstem’ eenvoudig bestellen en downloaden 

Arie Boomsma in gesprek met Rob de Ron

Arie Boomsma spreekt voor zijn Podcast over Routine (→) met slaapmeditatie leraar Rob de Ron (→). Rob gelooft niet zo zeer in lijstjes met dingen die je moet doen om beter te slapen. De winst zit volgens hem in hoe je overdag leeft en of je de moed hebt om te rusten. Alles over sleutelslaapjes, scharniermomenten, ochtendmensen, avondmensen, slechte slapers en het verschil tussen rusten en slapen. Naar de Podcast (→)

♦ Er is inmiddels een 2e podcast gemaakt over slapen op een onbekende plek. Naar de Podcast (→)

Slaapmeditatie afb. Catelijne Elzes

Catelijne Elzes (→)

Schrijfster van ‘Van dit Boek ga je Beter Slapen’ (→), Catelijne Elzes (→) neemt deel aan een slaapmeditatie en schrijft daarover in ‘Flow’ (→)

Slaapmeditatie afb. Erik Scherder

Erik Scherder (→)

Hoogleraar Erik Scherder (→) en slaaponderzoeker Rob de Ron (→) tijdens het slaapcongres van de VU in Amsterdam (→).

Slaapmeditatie afb. Sophie Hilbrand.

Sophie Hilbrand (→)

Sophie Hilbrand (→) neemt deel aan een slaapmeditatie tijdens de slaapcursus. Bekijk hier de aflevering (→)

In november hebben Sanne en ik bij jou een Slaapcursus gevolgd. Sindsdien doen we bijna iedere dag je geleide slaap meditatie. Beide merken we dat we hier erg veel aan hebben. We slapen beide een stuk beter. Reviews (→)

Slaapmeditatie.nl (→)  Artikel slaap meditatie mannenstem, naar reviews (→).

In 2011 richtte Slaaponderzoeker Rob de Ron de eerste Slaapcursus van Nederland op. Tijdens deze  slaapcursus doen we een aantal keren een slaap meditatie. De oefeningen zijn niet moeilijk, je kunt ze in één dag leren. Na deelname aan de ééndaagse slaapcursus (→), kun je direct aan de slag. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende cursusdag.

Slaapmeditatie afb. cursusagenda

Slaapcursus (→)

De Slaapcursus duurt één dag en wordt  o.a. gegeven in Amsterdam en Amersfoort.

Slaapmeditatie afb.contact.

Contact (→)

Heb je vragen over slaapmedtaties of slaap. Neem dan gerust contact met me op.

Slaapmeditatie afb. Reviews

Ervaringen (→)

Ik doe iedere dag je slaapmeditatie en vanaf de eerste dag na de cursus slaap ik spectaculair veel beter.

Slaapmeditatie afb. meditatieleraar Rob De Ron

Rob de Ron (→)

Goed slapen leek hem de normaalste zaak van de wereld. Tot zijn vrouw slaapproblemen kreeg.

Wanneer je op zoek bent naar een  ‘slaap meditatie mannenstem,’ is de warme stem van Rob de Ron misschien iets voor je

Slaapmeditatie.nl (→) Slaap meditatie mannenstem vind je op de luisterboeken.

Natuurlijk, de stem is ontzettend belangrijk, maar of je nu op zoek bent naar een ‘slaap meditatie mannenstem of vrouwenstem,’ moeilijk zijn ze geen van beide. Toch is enige kennis van de grondbeginselen wel belangrijk. Je kunt ze in één dag leren. Naast deze basiskennis over de slaapmeditatie (wanneer oefen je, hoelang oefen je en vooral: waarom oefen je) is inzicht in slaap belangrijk. Deelname aan de ééndaagse slaapcursus is daarom raadzaam. Na de cursus kun je thuis direct aan de slag met behulp van de luisterboeken.

De Yoga Nidra slaapmeditaties die Rob de Ron voor zijn vrouw maakte, vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van de slaapcursus

Slaapcursus.nl. Yoga Nidra op YouTube (→).

Wil je het eens proberen? Zoek dan een plek waar niets of niemand je stoort en je jezelf veilig en op je gemak voelt. Je gaat op je rug liggen met de armen en benen enigszins gespreid. Wil je eerst meer lezen over deze houding waarin je Yoga Nidra (→) beoefent? Lees dan hier verder (→).

Wil je onderstaande ‘slaap meditatie mannenstem’ eens proberen?

Slaapmeditatie.nl (→)

Yoga Nidra YouTube is onderdeel van de Slaapcursus

Yoga Nidra op YouTube (→)

Op Youtube vind je de Yoga Nidra slaapmeditaties ‘Links-Rechts’ in 3 varianten: 15 minuten, 20 minuten en 25 minuten. Deze kun je ook vinden op luisterboek nr. 3 (→). Zowel de oefeningen op YouTube als op de luisterboeken zijn ingesproken door Rob de Ron (→). 

Yoga Nidra YouTube (→) is een onderdeel van de Slaapcursus. Naar YouTube (→)

Volgens slaapprofessor Eus van Someren (→) moeten we de slapeloze mens dankbaar zijn, omdat deze in de oertijd het vuurtje brandende hield. Dit keer mag jij rustig gaan liggen en de ogen sluiten, dan houd ik het vuurtje brandende …

De Yoga Nidra (→) slaapmeditaties op YouTube (→) en de luisterboeken (→) zijn ingesproken door slaaponderzoeker Rob de Ron (→)

 

Artikel januari 2022: Slaapmeditatie mannenstem.