Slaap meditatie mannenstem

Slaap meditatie mannenstem

Ben je op zoek naar een mannenstem die de slaap meditatie inspreekt? Luister dan eens naar de podscast (→) van Arie Boomsma met slaaponderzoeker en meditatieleraar Rob de Ron (→)

Slaapmeditatie.nl (→) Slaap meditatie mannenstem vind je op de luisterboeken (→)

‘Slaap meditatie mannenstem’ is een veelgebruikte zoekterm, begrijpelijk, want de stem is bij een slaapmeditatie zeer belangrijk. Deze moet in de eerste plaats kalm en ontspannen zijn. Wanneer de stem gespannen is, en je letterlijk niet aanspreekt, zal deze je eerder irriteren en onrustig maken, dan je doen ontspannen.

Wellicht is de stem van Rob de Ron (→) iets voor je? Je kunt hem in onderstaande podcast van Arie Boomsma over routine (→) beluisteren. 

Wanneer de stem van Rob de Ron je bevalt, dan kun je maar liefst ‘9 slaap meditaties mannenstem’ eenvoudig bestellen, downloaden (→) en op je favoriete digitale apparaten plaatsen. Je hebt ze dan overal bij de hand en kunt oefenen wanneer en waar je maar wilt.

Arie Boomsma in gesprek met Rob de Ron

Arie Boomsma spreekt voor zijn Podcast over Routine (→) met slaapmeditatie leraar Rob de Ron (→). Rob gelooft niet zo zeer in lijstjes met dingen die je moet doen om beter te slapen. De winst zit volgens hem in hoe je overdag leeft en of je de moed hebt om te rusten. Alles over sleutelslaapjes, scharniermomenten, ochtendmensen, avondmensen, slechte slapers en het verschil tussen rusten en slapen. Naar de Podcast (→)

♦ Er is inmiddels een 2e podcast gemaakt over slapen op een onbekende plek. Naar de Podcast (→)

‘Slaap meditaties mannestem’ vind je op onderstaande luisterboeken

Slaapmeditatie.nl (→) Slaap meditatie mannenstem

Slaapcursus E-book

Slaapcursus E-book

Slaap meditaties verbeteren je slaap. Dit E-book ondersteunt met kennis en inzicht je oefenpraktijk. Met dit E-book en de luisterboeken kun je direct aan de slag (→)

3x slaap meditatie mannenstem' luisterboek 1

Luisterboek 1

Rust is de gedroomde partner van slaap, maar hoe vind je rust? De ‘3 slaap meditaties mannenstem’ op luisterboek 1, gaan  je daar beslist bij helpen.

3x slaap  meditaties mannenstem' luisterboek 2

Luisterboek 2

Ook dit luisterboek met ‘3 slaap meditaties mannenstem’ begint met een inleiding. De inleiding helpt je op weg om de slaap meditaties goed uit te voeren.

3x slaap  meditaties mannenstem' Luisterboek 3

Luisterboek 3

De serie ‘slaap meditaties mannenstem’ op luisterboek 3, is bij veel mensen geliefd. De meditatie is er in 3 variatie’s: 15, 20 en 25 minuten. 

Je kunt het slaapcursus E-book en de luisterboeken met elk 3 ‘ slaap meditaties mannenstem’ eenvoudig bestellen en downloaden. Je hebt dan de beschikking over maar liefst 9 slaap meditaties

Slaap meditatie Afb. A. Anker

Artikel januari 2022: Slaap meditatie mannenstem.

In november hebben Sanne en ik bij jou een Slaapcursus gevolgd. Sindsdien doen we bijna iedere dag een slaap meditatie van een van je luisterboeken. We merken dat we hier erg veel aan hebben. We slapen beide een stuk beter. Reviews (→)

Slaapmeditatie.nl (→)  Artikel slaap meditatie mannenstem, naar reviews (→).

In 2011 richtte Slaaponderzoeker Rob de Ron de eerste Slaapcursus van Nederland op. Tijdens deze  slaapcursus doen we een aantal keren een slaap meditatie. De oefeningen zijn niet moeilijk, je kunt ze in één dag leren.

Na deelname aan de ééndaagse slaapcursus (→), kun je direct aan de slag. Bekijk dan hier de agenda voor de eerstvolgende cursusdag (→).

Iedere dag neem ik voor het eten een klein half uur rust en luister ik naar een slaap meditatie, dat werkt enorm ontspannend en ik slaap er echt beter op.

Ik heb in September een slaapcursus bij je gedaan in Amersfoort en iedere dag doe ik een slaap meditatie en vanaf dag 1 slaap ik spectaculair veel beter!

Ik kan me beter concentreren, doe meer zonder stress en ben minder vermoeid. De slaap meditatie doe ik één keer per dag en het effect is heeeeel positief. 

SInds de slaapcursus in november doen we bijna iedere dag een slaap meditatie. Beide merken we dat we hier veel aan hebben. We slapen een stuk beter. 

Slaapmeditatie afb. cursusagenda

Slaapcursus (→)

De Slaapcursus duurt één dag en wordt  o.a. gegeven in Amsterdam (→) en Amersfoort (→).

Slaapmeditatie afb.contact.

Contact (→)

Heb je vragen over slaapmedtaties of slaap. Neem dan gerust contact met me op.

Slaapmeditatie reviews Afb. C. van Thijn

Ervaringen (→)

Ik doe iedere dag je slaapmeditatie en vanaf de eerste dag na de cursus slaap ik spectaculair veel beter.

Slaap meditatie mannenstem

Rob de Ron (→)

Goed slapen leek hem de normaalste zaak van de wereld. Tot zijn vrouw slaapproblemen kreeg.

Wanneer je op zoek bent naar een  ‘slaap meditatie mannenstem,’ is de warme stem van Rob de Ron misschien iets voor je

Slaapmeditatie.nl (→) Slaap meditatie mannenstem vind je op de luisterboeken (→)

Natuurlijk, de stem is ontzettend belangrijk, maar of je nu op zoek bent naar een ‘slaap meditatie mannenstem of vrouwenstem,’ moeilijk zijn ze geen van beide.

Je gaat liggen op een plek waar niets of niemand je stoort en sluit de ogen … Toch is enige kennis van de grondbeginselen van een slaap meditatie wel belangrijk. 

Wanneer oefen je? Hoelang en hoe vaak oefen je? En in welke houidng en op welke ondergrond kun je het beste oefenen?

Slaap meditatie en de Savasana. Foto R. Bejil

Artikel januari 2022: Slaap meditatie mannenstem.

De juiste houding voor een slaap meditatie is de savasana. Lees hier meer over de savasana (→)

Slaapmeditatie.nl (→) Een slaap meditatie mannenstem beoefen je in de savasana (→)

Je kunt de basisprincipes van een slaap meditatiein één dag leren. Naast deze basiskennis over de slaap meditatie is inzicht in slaap belangrijk. Deelname aan de ééndaagse slaapcursus (→) is daarom raadzaam. 

Na deelname aan de Slaapcursus kun je thuis en op je werk direct aan de slag met het E-book en de luisterboeken. Wil je deelnemen? Bekijk dan hier de cursusagenda (→) voor de eerstvolgende slaapcursus.

De slaap meditaties die Rob de Ron voor zijn vrouw maakte, vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van de slaapcursus

Slaapmeditatie.nl (→) Een slaap meditatie mannenstem beoefen je in de savasana (→)

Slaapmeditatie afb. Sophie Hilbrand.

Sophie Hilbrand (→)

Sophie Hilbrand (→) neemt deel aan een slaapmeditatie tijdens de slaapcursus. Bekijk hier de aflevering (→)

Slaapmeditatie afb. Catelijne Elzes

Catelijne Elzes (→)

Schrijfster van ‘Van dit Boek ga je Beter Slapen’ (→), Catelijne Elzes (→) neemt deel aan een slaapmeditatie en schrijft daarover in ‘Flow’ (→)

afb. Erik Scherder

Erik Scherder (→)

Hoogleraar Erik Scherder (→) en slaaponderzoeker Rob de Ron (→) tijdens het slaapcongres van de VU in Amsterdam (→).

Artikel januari 2022: Slaap meditatie mannenstem.